Studio 123 elokuvanäytökset jatkuvat 1.6. Liput myynnissä nyt!
Ladataan traileria...

Birds of Prey: and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn

K-16 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 49 min

Seuraavat näytökset

Oletko kuullut kertomusta poliisista, laululinnusta, psykopaatista ja mafiaprinsessasta? “Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)” on vinkeä tarina, jonka Harley kertoo itse, niin kuin vain Harley voi sen kertoa. Kun Gothamin narsistisuudestaan kuuluisa roisto Roman Sionis ja hänen kiihkomielinen kätyrinsä Zsasz ottavat tähtäimeensä nuoren tytön nimeltä Cass, tämän etsintä panee koko kaupungin mullinmallin. Sen myötä Harleyn, Huntressin, Black Canaryn ja Renee Montoyan polut kohtaavat, ja tuo yllättävä nelikko joutuu yhdistämään voimansa tehdäkseen Romanista selvää.

Tässä Warner Bros. Picturesin elokuvassa Margot Robbie (I, Tonya) palaa Harley Quinnin rooliinsa, ja hänen rinnallaan nähdään Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-sarja Fargo), joka on Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO-sarja True Blood) on Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) on Renee Montoya; Chris Messina (Argo, tv-sarja Sharp Objects) on Victor Zsasz; ja Ewan McGregor (Stephen Kingin Doctor Sleep, Trainspotting-elokuvat) on Roman Sionis. Uusi tulokas Ella Jay Basco on lisäksi valkokangasdebyytissään Cassandra “Cass” Cain.

Elokuvan arvosteluilla on studion asettama embargo keskiviikkoon 5.2. klo 19.00 saakka.

Ohjaus

Cathy Yan

Käsikirjoitus

Christina Hodson

Rooleissa

Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Basco, Chris Messina ja Ewan McGregor

Tekijätietoja

Elokuvan on ohjannut Cathy Yan (Dead Pigs) ja se perustuu Christina Hodsonin (Bumblebee) käsikirjoitukseen ja DC:n sarjakuvahahmoihin. Tuottajina toimivat Robbien lisäksi Bryan Unkeless ja Sue Kroll. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, Hans Ritter ja David Ayer.

Yanin tuotantoryhmään kuuluvat pääkuvaaja Matthew Libatique (A Star Is Born, Venom); tuotantosuunnittelija K.K. Barrett (Her); leikkaaja Jay Cassidy (American Hustle, Unelmien pelikirja) ja leikkaaja Evan Schiff (John Wick 2 ja 3); sekä pukusuunnittelija Erin Benach (A Star Is Born). Musiikista vastaa Daniel Pemberton (Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia).

Alkuperäinen nimi:
Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn
 
Kesto:
1 h 49 min
 
Lajityypit:
jännitys, seikkailu, toiminta
 
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista (10-12€) elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

10-12€ hintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori