Ladataan traileria...

Andre Rieu 2016 kesäkonsertti

Kesto: 3h 0min

Seuraavat näytökset

Valssin kuninkaana tunnettu Andre Rieu on yksi mailman suosituimmista muusikoista. Jokavuotinen Maastrichtin konsertti on dotettu tapahtuma myös elokuvateattereissa ympäri maailman.

Andre esiintyy taas meille 60-henkisen orkesterinsa ja vierailevien tähtien kera heinäkuussa 2016. Viihteellisestä konsertista riittää huumoria ja musiikin iloa kaiken ikäisille katsojille. Konsertin lisäksi näemme jälleen Charlotte Hawkinsin haastattelevan maestro heti tämän astuttua alas näyttämöltä.

Konsertin kesto on noin kolme tuntia, sisältäen 15 minuutin väliajan. Satelliitin välityksellä nähtävä tapahtuma nauhoitetaan lähetystä varten muutamia päiviä ennen elokuvateatteriesitystä.

Alkuperäinen nimi:
Andre Rieu 2016 concert
 
Kesto:
3h 0min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori