Ladataan traileria...

André Rieu: home for christmas

Kesto: 2h 40min

Seuraavat näytökset

Yleisön pyynnöstä uusintalevitykseen tulee André Rieun supersuosittu joulukonsertti HOME FOR CHRISTMAS (kotiin jouluksi). Konsertti on nauhoitettu aiemmin, mutta sen edessä nautitaan suorana satelliitin välityksellä Andrén tarjoamasta kierroksesta hänen kotilinnassaan, ja hän vastaa samalla yleisön kysymyksiin.

Itse konsertti on tallennettu pääasiassa Andrén kotona, romanttisessa keskiaikaisessa linnassa Maastrichtissa. Yhdessä Johann Strauss orkesterinsa, soololaulajien ja kuoron kanssa André esittää 26 jouluklassikkoa lumen koristelemassa puutarhassaan ja Pyhän Pietarin kirkossa aivan kadun toisella puolella.

Mitä haluaisit kysyä valssin kuninkaalta? Voit esittää Andrélle kysymyksiä liveosuutta varten, hän pyrkii vastaamaan niin monelle kuin mahdollista. Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla andrerieu@cinemalive.com. Liitä mukaan nimesi ja maininta elokuvateatterista jossa aiot katsoa lähetystä, ja voit saada henkilökohtaisen vastauksen! Andre pyrkii valitsemaan kysymyksiä tasaisesti kaikkialta maailmasta, ja Suomessa lähetys esitetään vain yhdessä teatterissa, joten mahdollisuudet ovat melko hyvät :)


 

Alkuperäinen nimi:
André Rieu: home for christmas
 
Kesto:
2h 40min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori