Ladataan traileria...

BACKSTREET BOYS -Show 'em what you're made of

Kesto: 2h 25min

Seuraavat näytökset

Dokumentti esitetään satelliitin välityksellä 26.2.2015 kaikkialla maailmassa, ja sitä seuraa suora konserttilähetys.

Suora lähetys alkaa klo 21.00 Suomen aikaa.

Avoin ja rehellinen dokumentti näyttää kaikkien aikojen suurimman poikabändin matkan teini-iästä aikuisuuteen hyvien ja huonojen aikojen halki. Vuonna 2012 pojat päätyivät lontoolaiseen studioon tekemään uuden albumin, dokumenttielokuvan ja suunnittelemaan juhlakiertuetta. Tapaaminen herätti uudelleen henkiin vuosikausien ystävyyden, mutta vanhojakin tapahtumia oli käytävä läpi ja kiistat ratkaistava. Elokuvaosuuden on ohjannut Stephen Kijak (Stones in ExileScott Walker: 30 Century Man). Se on yllättävä ja palkitseva kertomus kahden vuoden ajalta, kuuluisuuden ja rikkauden, mutta myös pettymysten ajoista. 

Dokumenttiosuuden kesto 110 minuuttia, konsertti 35 minuuttia.

Liput tulevat myyntiin 9.1.2015

 

 

 

Alkuperäinen nimi:
Backstreet boys -Show 'em what you're made of
 
Kesto:
2h 25min
 
Lajityypit:
 

.


Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori