Ladataan traileria...

Direct from Broadway: Memphis

Kesto: 2h 15min

Seuraavat näytökset

Memphis on vuoden 2010 parhaan musikaalin Tony-palkinnon ja kolmen muun Tonyn voittaja. Esittämämme tuotanto on kuvattu Broadwayn Shubert-teatterissa tammikuussa 2011. Tämä on ensimmäinen kerta kun elokuvateattereissa näytettävä musikaali pyörii yhä samaan aikaan samalla esiintyjäkaartilla Broadwayllä!

Mukana on myös 20 minuutin mittainen "kulissien takana" -dokumentti.

Esityksessä ei ole tekstitystä. Suomenkielinen käsiohjelma jaetaan kaikille.

Cast

  • Felicia: Montego Glover
  • Huey: Chad Kimball
  • Gator: Derrick Baskin
  • Delray: J. Bernard Calloway
  • Bobby: James Monroe Iglehart
  • Mr. Simmons: Michael McGrath
  • Mama: Cass Morgan

 

Alkuperäinen nimi:
Direct from Broadway: Memphis
 
Kesto:
2h 15min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori