Ladataan traileria...

Hans Zimmer: live in Prague

Kesto: 2h 29min

Seuraavat näytökset

Hans Zimmerin upea ja kiitelty Euroopan kiertueen konsertti päästään kokemaan lokakuussa Suomen elokuvateattereissa noin 20 paikkakunnalla. Prahan O2 Arenan lavalla nähdään Zimmerin mukanaan tuomat 72 muusikkoa: huippuelämyksen takaavat kuoro, sinfoniaorkesteri sekä tarkasti valikoitu taustabändi, jossa mukana The Smithsien Johnny Marr ja muita palkitun säveltäjän läheisiä työkavereita.

Konsertissa yleisö pääsee nauttimaan Zimmerin vertaansa vailla olevan uran musiikillisista kohokohdista. Urallaan hän on työskennellyt arvostettujen elokuvaohjaajien rinnalla, kuten Ridley Scottin, Michael Bayn ja Christopher Nolanin kanssa, ja konsertissa kuullaan musiikkia mm. Pirates of the Caribbean, Leijonakuningas, Gladiaattori ja The Dark Knight -elokuvista.

Spektaakkelissa on ennennäkemätön, huipputason valotuotanto, se on visuaalisesti tyrmäävän upeaa katsottavaa sekä siinä on uusinta tekniikkaa hyödyntävä äänentoisto. Konsertissa elokuvamusiikin ystävä pääsee kokemaan maestron työssään. Lisäksi elokuvateatterikatsojia hemmotellaan Zimmerin haastattelulla, jossa pääsemme tutustumaan säveltäjään, joka on Hollywoodin isoimpien elokuvien musiikin takana.

Alkuperäinen nimi:
Hans Zimmer: live in Prague
 
Kesto:
2h 29min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori