Ladataan traileria...

I DUE FOSCARI

Kesto: 2h 25min

Seuraavat näytökset

La Scala, Milano

laulettu italiaksi, tekstitetty suomeksi

Musiikki Giuseppe Verdi

Kapellimestari 
Michele Mariotti  

Rooleissa 
Placido Domingo, Francesco Meli, Anna Pirozzi, Andrea Concetti, Edoardo Milletti, Chiara Isotton

Synopsis 

Verdin kuudes ooppera on eras hänen synkimmistä teoksistaan. Se kertoo Venetsian Dogesta, jonka poika Jacopo tuomitaan murhasta ja maanpetoksesta. Pojan vaimo on vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, mutta Doge ei pysty suojelemaan omaa perhettään… on tehtävä kauhea päätös.

 

Alkuperäinen nimi:
I due foscari
 
Kesto:
2h 25min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori