Ladataan traileria...

La fille mal gardeé (baletti)

Kesto: 1h 58min

Seuraavat näytökset

La fille mal gardee, “huonosti vartioitu tyttö” Lise ja ei-niin-varakas nuorimies Collas ovat rakastuneet, ja tahtovat naimisiin. Liselle on kuitenkin varattu toinen mies, vähä-älyinen mutta rikas Alain, joka hänkin haluaisi vain tulla jätetyksi rauhaan. Hänen ainoa rakkautensa on hänen sateenvarjonsa. Monien huvittavien sattumusten kautta (ei vähäsinpänä ukkosmyrsky joka puhaltaa Alainin sateenvarjoineen tiehensä) nuoret saavat toisensa.

"Fille on aarre" sanoo Monica Mason, Kuninkaallisen baletin johtaja. Kenen tahansa joka on nähnyt tämän mitä aurinkoisimman baletin, on pakko olla samaa mieltä. Hauskuutensa ja koskettavuutensa ansiosta Fille on erinomainen baletti kaiken ikäisille ensikertalaisille, mutta on myös kuin rakas ystävä vanha jonka luokse kokenutkin katsoja palaa, yhtä suurella nautinnolla kerta kerran jälkeen.

Edellisestä tiedotteesta hieman poiketen, Fillen live-esitys on lyhyen tekijänoikeuskiistan jälkeen taas sellaisenaan listalla. Tervetuloa nauttimaan suorasta lähetyksestä upean kauden päätöksenä.

Näytökset 16.5.2012  21:15 (26€) ja 19.5.2012  12:00 (23€)

sisältää väliaikatarjoilun ja tervetulomaljan

 


 

Alkuperäinen nimi:
La fille mal gardeé (baletti)
 
Kesto:
1h 58min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori