Ladataan traileria...

Liisan seikkailut ihmemaassa

Kesto: 2h 57min

Seuraavat näytökset

ELÄMYSTEN ELOKUU!

Liisan seikkailut ihmemaassa on vain pari vuotta vanha teos, säveltäjänään myös elokuvamusiikkia tehnyt Joby Talbot, ja koreografinaan Royal Ballet'n oma Christopher Wheeldon. Pääosissa Liisana nähdään eteerinen Sarah Lamb, korttisotilaan ja Jackin roolissa Federico Bonelli, sekä riemastuttavan teatraalinen, iki-ihana Zenaida Yanowsky herttakuningattaren kengissä.Lisämaininnan ansaitsee ehdottomasti Eric Underwood esityksestään piippua polttavana, sieniä syövänä toukkana... hiukan erilainen ehkä kuin mitä odotatte.

Alkuperäinen nimi:
Liisan seikkailut ihmemaassa
 
Kesto:
2h 57min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori