Ladataan traileria...

MIKADO

Kesto: 2h 30min

Seuraavat näytökset

English National Opera, Lontoo

laulettu englanniksi, tekstitetty suomeksi

Musiikki Arthur Sullivan

Kapellimestari 
Fergus Macleod    Ohjaus 
Jonathan Miller

Rooleissa 
Robert Lloyd, Anthony Gregory, Richard Stuart, Graeme Danby, George Humphreys, Mary Bevan, Rachael Lloyd, Fiona Canfield, Yvonne Howard, David Newman

Synopsis 

Vuotta ennen oopperan tapahtumien alkua, Japanin Mikadon poika Nanki-Poo pakeni isänsä hovista välttääkseen järjestetyn avioliiton vanhemmanpuoleisen Katishan kanssa. Nanki-Poo naamioitui kiertäväksi muusikoksi, ja tapasi matkoillaan nuoren Yum-Yumin Titipun kaupungissa. Tyttö oli kuitenkin jo luvattu toiselle, ja Nanki-Poo lähtee kaupungista epätoivoisena…

Alkuperäinen nimi:
Mikado
 
Kesto:
2h 30min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori