Ladataan traileria...

Peter Grimes

Kesto: 3h 0min

Seuraavat näytökset

laulettu englanniksi, tekstitetty suomeksi

Kesto 
noin 2h 40 min

Kapellimestari 
Edward Gardner

Ohjaus 
David Alden      Lavasteet 
Paul Steinberg

Rooleissa 
Stuart Skelton, Elza van der Heever, Iain Paterson, Rebecca de Pont Davies, Rhian Lois, Mary Bevan, Michael Colvin, Matthew Best

Peter Grimes on kalastaja, jonka oppipoika on juuri kuollut merillä. Koko kylä epäilee miestä onnettomuuden aiheuttajaksi, ja hanta kielletäänkin hankkimasta uutta apupoikaa. Vain pari ystävää ja kylän opettaja Ellen Orford ovat vakuuttuneita Grimesin syyttömyydestä. Grimes tahtoo kuitenkin tehdä työtään jotta saisi riittävästi rahaa naida Ellenin ja tarjota tälle mukava elämä. Hän ottaa uuden pojan mukaansa töihin vaikka myrsky on nousemassa…

 

Alkuperäinen nimi:
Les Vêpres siciliennes
 
Kesto:
3h 0min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori