Ladataan traileria...

Toy Story 3 (3D)

3D K-7
Kesto: 1h 40min

Seuraavat näytökset

Rakastettujen "Toy Story" elokuvien tekijät raottavat jälleen lelulaatikon kantta ja johdattavat katsojat vielä kerran suosikkihahmojensa ihastuttavaan maailmaan 3D-elokuvassa TOY STORY 3.

Aikaa on kulunut siitä, kun Andy-pojan elämän kaksi parasta asiaa olivat cowboy-nukke Woody ja avaruusrangeri Buzz Lightyear. Nyt kun 18-vuotias nuori aikuinen on lähdössä opiskelemaan, Buzz, Woody ja muut hänen uskolliset lelunsa alkavat kantaa huolta omasta kohtalostaan.

Lee Unkrichin ohjaama TOY STORY 3 on kolmiulotteisessa Disney Digital 3D -formaatissa esitettävä uusi leikkisä seikkailu, jossa lelusankarit päätyvät erehdykseltä villejä taaperoita vilisevän päiväkodin lelukoriin. Aluksi paratiisilta vaikuttava uusi koti osoittautuu kuitenkin pian kammottavaksi tyrmäksi, jossa lelujengi yrittää pitää pintansa periaatteella ”lelukaveria ei jätetä”. Luvassa on viimeinen suuri seikkailu, joka on samalla riipaiseva tarina tosi ystävyydestä sekä leikistä luopumisesta alkavan aikuisuuden kynnyksellä.

Animaatiokomedian tuottajana toimii Pixar-konkari Darla K. Anderson ("Autot", "Monsterit Oy"), ja Oscar-palkittu käsikirjoittaja Michael Arndt (“Little Miss Sunshine”), joka tuo tarinaan oman huumorinsa ja ainutlaatuisen panoksensa.

Alkuperäinen nimi:
Toy Story 3
 
Kesto:
1h 40min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori