Ladataan traileria...

Verdi: LA TRAVIATA

Kesto: 2h 0min

Seuraavat näytökset

Laulettu englanniksi, tekstitetty suomeksi

English National Opera

Kapellimestari 
Roland Boer

Ohjaus 
Peter Konwitschny     

Rooleissa 
Elizabeth Zharoff, Ben Johnson, Anthony Michaels-Moore, Clare Presland, Paul Hopwood, Matthew Hargreaves, Charles Johnston

Synopsis Verdin mestariteoksen tuoreessa versiossa päästään tarinan ytimeen: intohimoiseen rakkauteen ja traagiseen loppuun. Tämä tuotanto sopii erinomaisesti myös oopperaan tutustumattomille, sillä se on nykyaikaistettu, virtaviivaistettu ja kestoltaan lyhyt, hyvin elokuvamainen. 

 

Alkuperäinen nimi:
Verdi: La traviata
 
Kesto:
2h 0min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori