Ladataan traileria...

Voi Rudi, minne menit?

K-3
Kesto: 1h 31min

Seuraavat näytökset

Kouvolan seudun muisti ry tarjoaa kouvolalaisille elokuvaillan Studio 1:ssä perjantaina 13.11. kello 17.00. Lippuja voi noutaa maksutta Studion kassalta aukioloaikoina, max 2 lippua/henkilö.

"Kymenlaakson Muistiluotsi on Kouvolan seudun Muisti ry:n ylläpitämä maakunnallinen muistisairauksien asiantuntija- ja tukikeskus. Tarjoamme apua ja tukea muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen. Pyrimme tekemään työtä muistisairauteen sairastuneiden ihmisten yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta. Ohjauksen, neuvonnan ja tuen lisäksi Kymenlaakson Muistiluotsin yhtenä tehtävänä on tiedon levittäminen. Elokuvan tarjoaminen kouvolalaisille on mitä parhainta tiedon levittämistä."

Tosi ystävyys punnitaan haasteiden edessä.

Elokuvan synopsis:

Bernd tahtoi vain viettää rauhallisen viikonlopun ystäviensä kanssa, kalastaen kauniin järven rannalla. Valmiiksi äreän miehen suunnitelmat menevät kuitenkin kirjaimellisesti jorpakkoon.

Naistenmies Muratilla riittää vientiä näreessäkin, ja Klaus aikoo antaa pikku-Casanovalle opetuksen. Vaan mitä Peter sitten Muratista tahtoo? Nelikon keskinäinen kyräily muuttuu huoleksi ystävästä, kun Klaus menettää onnettomuuden seurauksena muistinsa ja vaatii saada nähdä rakkaan Rudi-koiransa. Ainut vain että Rudi on ollut kuopattuna jo pari vuotta... Klausilla ei taida olla ihan kaikki kunnossa.

Voi Rudi, minne menit? on sympaattinen ja lämminhenkinen komedia aikuisista ystävyyssuhteista, ja siitä miten lähenevä vanhuus ja muistisairaudet koskettavat joskus meitä kaikkia.

Kieli: saksa / Tekstitys: suomi

Kesto:
1h 31min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori