Ladataan traileria...

Yhtä kyytiä

K-7
Kesto: 1h 13min

Seuraavat näytökset

Lauri "Late" Piippola ja Jorma Lukkarinen alias Ojaharju alias Ollila alias jne... ovat entisiä ammattirikollisia, jotka yrittävät tahoillaan totutella rehelliseen elämään. Vastoinkäymiset kuitenkin murtavat heidän uskonsa tavalliseen työhön ja heille avautuukin tilaisuus helppoon keikkaan. Jäljitysalan yksityisyrittäjä Veera saa eräältä Polikovilta tehtäväkseen löytää anastetun muistikirjan. Kirja on haltijalleen avain suuriin rahoihin ja siksi se on saatava takaisin ennen kuin kirjan anastanut Viki livistää maasta. Late ja Jorma apunaan, Veera lähtee kirjajahtiin. Matkan varrella retkue joutuu erilaisiin kommelluksiin vältellessään perässä seuraavaa Vikiä.

Yhden päivän aikana vastaa tulee toinen toistaan värikkäämpiä persoonia, mm. säpinää elämäänsä etsivä maalaistyttö Leena ja omalaatuinen Sylvi-täti ystävineen. Selviää myös kuinka sähköpaimen viritetään ja kannattaako auton tankkiin kaataa raakaa Vodkaa, sekä mitä rovasti kaukoputkella bongasi ja ennen kaikkea, kenelle muistikirja ja rahat lopulta päätyvät.

Yhtä kyytiä on veijarikomedia, jossa vauhdikas tarina kuljettaa katsojaa kesäisissä maisemissa. Eriskummalliset henkilöhahmot ja tilanteet tarjoavat katsojalle naurunpyrskähdyksiä, jännitystä ja ennen kaikkea hyvää mieltä vielä elokuvan päätyttyäkin.

 
 
     
Alkuperäinen nimi:
Yhtä kyytiä
 
Kesto:
1h 13min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori