Ladataan traileria...

Matka minuksi

K-12
Kesto: 1h 20min

Seuraavat näytökset

Matka minuksi seuraa kolmea nuorta naista, Elliä, Lauraa ja Juuliaa, joita yhdistävät omasta elämästä kertovat blogit – oman elämän jakaminen internetissä tuntemattomien kanssa, sekä kamppailu itsen ja nyky-yhteiskunnan vaatimusten kanssa. 

Elli haluaa lopettaa pro-anoreksia -blogin pitämisen, ja palata takaisin yliopistolle pitkän sairasloman jälkeen. Itsekontrollin kanssa tasapainoileva Laura haluaa päästä terapeutin avulla eroon itseinhosta ja masennuksesta, jotta voisi lähteä opiskelemaan Japaniin. Juulialla on muotiblogi, ja 40 000 kuukausittaista seuraajaa, mutta silti blogin pitäminen on myös yksinäistä työtä, ja tuntemattomien ihmisten kohtaaminen kasvotusten tuntuu epämukavalta. 

Matka minuksi heijastelee yhteiskunnan suorituskeskeisyyttä: Millaisia vaatimuksia ”elämässä pärjääminen” edellyttää nuorilta, ja kuinka kauaskantoisia seurauksia sillä voi olla. Samalla se on elokuva matkasta kohti ehjää ja kokonaista minuutta, jonka voi ehkä saavuttaa vasta kun onnistuu hyväksymään oman itsen ja maailman epätäydellisyyden.

Alkuperäinen nimi:
Matka Minuksi
 
Kesto:
1h 20min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori