Ladataan traileria...

Oopperapiknik takapihalla: MADAMA BUTTERFLY

Kesto: 2h 20min

Seuraavat näytökset

Kaikille avoin ja ilmainen oopperailta Kuusankoskitalon pihanäyttämöllä 21.8. klo 21.15 alkaen. Kahvila Valkama palvelee A-oikeuksin, piknikviltit mukaan! Vietetään yhdessä ihana ilta, ja nautiskellaan viime kauden yleisösuosikkikappaleesta isolla kankaalla -ulkoilmassa. Säävaraus, jos sataa niin pakataan kamppeet ja vedetään suunnitelmat uusiksi. Jos on vain kylmä, puetaan lisää päälle ja kaadetaan kuumaa kuppiin.

laulettu italiaksi, tekstitetty englanniksi

Opera Australia

Kapellimestari 
Brian Castles-Onion

Ohjaus 
Alex Ollé

Rooleissa 
Hiromi Omura, Georgy Vasiliev, Anna Yun, Michael Honeyman, Graeme Macfarlane, Gennadi Dubinsky, Celeste Lazarenko

Synopsis Madama Butterfly on jokavuotisen Sidneyn satamassa järjestettävän oopperaspektaakkelin kolmas teos. Lavasteisiin kuuluvat myös jättimäiset , 12-metriset aurinko ja kuu –ja tietysti ilotulitteet. Lava on rakennettu veden päälle, ja sen taustalla siintävät Sidneyn kuuluisa silta ja oopperatalo.

 

Alkuperäinen nimi:
Puccini: Madama butterfly
 
Kesto:
2h 20min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori