Ladataan traileria...

Verdi: AIDA

Ikäraja ei vielä tiedossa.
Kesto: 2h 45min

Seuraavat näytökset

Verdin mestarillinen Aida asettaa sydämen maailmaa vastaan. Kuningaskunnat syntyvät ja tuhoutuvat, mutta aika ei pysähdy. Oopperalle ei voi kuvitella upeampaa taustaa kun Sydneyn satama, kaupungin valojen loisteessa, Sydneyn majesteetillisen oopperatalon siintäessä taustalla auringon laskiessa päivän ylle.

Handa operan jokavuotisesta esiintymisestä on tullut kulttuurikauden kohokohta, jossa korostuvat Sydneyn parhaat asiat: maailmanluokan ooppera, kuohuvat juomat ja hienostunut ruoka. Se on kokemus vailla vertaansa.  Se on myös satojen ammattilaisten taidonnäyte, jota valmistellaan kuukausia etukäteen ennen kuin ensimmäistäkään nuottia kuullaan.

Aida on tähänastisista projekteista suurin. Mutta kaiken suuruuden keskellä, on tärkein kuitenkin tarinan sydän, ja musiikki. Kauan sen jälkeen kun viimeiset ilotulitteet on laukaistu ja Amneris laulaa viime rukouksensa, jää katsojan mieleen oopperan todellinen taika: se on samalla kertaa historiallinen eepos, ja inhimillinen tarina ihmisen tuskasta.

Laulettu Italiaksi, tekstitetty suomeksi

Kesto 2 tuntia 25 minuuttia (sis. 15 minuutin väliajan)

 

Esittely oopperasta ekirjana, pdf- ja iBooks-formaateissa ladattavissa alla olevista linkeistä

pdf: https://www.dropbox.com/s/0p381q71y7gtz82/Aida_ekirja_pdf.pdf?dl=0

iBooks: https://www.dropbox.com/s/6if6q8svlh82b2f/Aida-2.ibooks?dl=0

Alkuperäinen nimi:
Aida
 
Kesto:
2h 45min
 
Lajityypit:
 
Näytä ostoskori