Ladataan traileria...

Valitut - kahden paimenen tarina

Seuraavat näytökset

Kuusankosken seurakunnan tuotantoa.

Valitut - Kahden paimenen tarina on noin tunnin mittainen musikaalielokuva. Tässä jouluevankeliumin modernissa näkökulmassa sukelletaan paimenten tarinaan. Hyvin tavanomainen paimen Jacob (Matti Leino) alkaa nähdä enkeleistä enneunia ja tapaa rajoja rikkovan Marthan(Heli Lyytikäinen). Heidän molempien elämä mullistuu kun heidät valitaan ensimmäisiksi kuulemaan joulun sanoma.

Taru Spännärin käsikirjoituksen keskeisiä teemoja ovat ystävyys ja tasa-arvo. Risto Eskolan musiikissa kohtavat nykyaikainen groovaava pop/rock ja vanhat perinteiset joulusävelmät.

 

 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori