Ladataan traileria...

The importance of being earnest

Kesto: 2h 30min

Seuraavat näytökset

Parhaiten Poirot-roolistaan tunnettu David Suchet esittää mahtavan Lady Bracknellin osan Oscar Wilden rakastetussa mestariteoksessa The Importance of Being Earnest. Näytelmä lähetetään satelliitin välityksellä Lontoon Vaudeville-teattereista 8.10.. Ohjaajana toimii Adrian Noble (Amadeus, The King’s Speech, Chitty Chitty Bang Bang).

Wilden osuva Viktoriaaniseen tapakulttuuriin pureutuva satiiri on hauskimpia englanninkielisiä teoksia koskaan. Siinä kaksi poikamieskaverusta Algernon Moncrieff (Philip Cumbus) ja John Worthing J. P. (Downton Abbeyn Michael Benz) elävät kaksoiselämää liehitellessään ihania neitokaisia Gwendolyn Fairfaxia  (Emily Barber) ja Cecily Cardewta (Imogen Doel). Kaverusten on lopulta kohdattava petoksensa seuraukset... sekä tietysti Lady Bracknell.

 

Alkuperäinen nimi:
The importance of being earnest (live)
 
Kesto:
2h 30min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori